2016. június hónap bejegyzései

Isten népének szombatja

„Annakokáért megvan a szombatja az Isten népének.” Zsid 4,9 „Emlékezz meg a nyugalom napjáról, és szenteld meg azt! Hat napon át dolgozz, és végezd mindenféle munkádat! De a hetedik nap a te Istenednek, az Úrnak nyugalomnapja. Semmiféle munkát ne végezz … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

0 Shares
Kategória: Igehirdetések, Média anyagok | Címke: | Hozzászólás most!

„Ne feledkezzetek meg vezetőitekről,…”

„Ne feledkezzetek meg vezetőitekről, akik az Isten igéjét hirdették nektek. Figyeljetek életük végére, és kövessétek hitüket.” Zsid 13,7 Elhangzott: 2016.06.19. 10 óra Igehirdető: Cs. Nagy János Igehely: Zsid 13,7 Ne feledkezzetek meg vezetőitekről

0 Shares
Kategória: Igehirdetések, Média anyagok | Hozzászólás most!

A nyugalom napja

„Emlékezz meg a nyugalom napjáról, és szenteld meg azt! Hat napon át dolgozz, és végezd mindenféle munkádat! De a hetedik nap a te Istenednek, az Úrnak nyugalomnapja. Semmiféle munkát ne végezz azon se te, se fiad, se leányod, se szolgád, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

0 Shares
Kategória: Igehirdetések, Média anyagok | Címke: | Hozzászólás most!

Gyászjelentés

A gyászoló család kérése: Tisztelettel kérünk minden érkezőt, hogy pontosan érkezzen! Mivel átmeneti ravatalozó van a fóti temetőben, javasoljuk, hogy a megfelelő napvédelemről (pl. esernyő) mindenki gondoskodjon a rosszullétek elkerülése végett. Víz biztosítva lesz a helyszínen. Tisztelettel kérjük továbbá a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

0 Shares
Kategória: Hírek | Hozzászólás most!

Márk 15, 1-15 — Sípos Előd Zoltán igeszolgálata

„Korán reggel azonnal határozatot hoztak a főpapok a vénekkel és az írástudókkal együtt, vagyis az egész nagytanács. Azután Jézust megkötözve elvitték, és átadták Pilátusnak. Pilátus pedig megkérdezte tőle: Te vagy a zsidók királya? Ő így válaszolt neki: Te mondod. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

0 Shares
Kategória: Igehirdetések, Média anyagok | Hozzászólás most!