2016. április hónap bejegyzései

Az igaz ember pedig hitből fog élni

„Először is hálát adok az én Istenemnek Jézus Krisztus által mindnyájatokért, hogy hiteteknek az egész világon híre van. Mert Isten a tanúm, akit lelkemből szolgálok Fia evangéliumának hirdetésével, hogy szüntelenül megemlékezem rólatok, mindenkor kérve imádságaimban, hogy Isten akaratából egyszer már … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

0 Shares
Kategória: Igehirdetések, Média anyagok | Hozzászólás most!

Emberek a kereszt körül

„Jézus keresztjénél ott állt anyja és anyjának nővére, Mária, Klópás felesége, valamint a magdalai Mária. 26 Amikor Jézus meglátta, hogy ott áll anyja és az a tanítvány, akit szeretett, így szólt anyjához: Asszony, íme, a te fiad! 27 Azután így … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

0 Shares
Kategória: Igehirdetések, Média anyagok | Hozzászólás most!

Ne legyen más istened rajtam kívül!

„Akkor mondta el Isten mindezeket az igéket: Én, az ÚR, vagyok a te Istened, aki kihoztalak Egyiptom földjéről, a szolgaság házából. Ne legyen más istened rajtam kívül! ” 2Móz 20,1-3 Elhangzott: 2016.04.10. 10 óra Igehirdető: Cs. Nagy János Igehely: 2Móz … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

0 Shares
Kategória: Igehirdetések, Média anyagok | Címke: | Hozzászólás most!

Az ÚR a te Istened

„Akkor mondta el Isten mindezeket az igéket: Én, az ÚR, vagyok a te Istened, aki kihoztalak Egyiptom földjéről, a szolgaság házából. Ne legyen más istened rajtam kívül! ” 2Móz 20,1-3 Elhangzott: 2016.04.03. 10 óra Igehirdető: Cs. Nagy János Igehely: 2Móz … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

0 Shares
Kategória: Igehirdetések, Média anyagok | Címke: | Hozzászólás most!

Csendesnap családoknak, házaspároknak

„…ISTEN ENGEM ÚGY SEGÍTSEN!” Csendesnap családoknak, házaspároknak – 2016. április 23. Hogyan is hangzott a házassági fogadalom? Mit is vállaltunk, amikor elindultunk? Meddig jutottunk? Nem vétettük el a célt útközben? Szükséges-e, és lehet-e korrigálni? Házaspári csendesnapunk ezeket a kérdéseket segít … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

0 Shares
Kategória: Csendesnap, Hírek, Meghívók | Hozzászólás most!