2015. december hónap bejegyzései

Az egészséges egyház

„Te azonban azt hirdesd, ami egyezik az egészséges tanítással, hogy az idős emberek legyenek mértékletesek, tisztességesek és józanok, a hitben, a szeretetben és az állhatatosságban egészségesek; ugyanígy az idős asszonyok is szentekhez illően viselkedjenek; senkit se rágalmazzanak, ne legyenek mértéktelen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

0 Shares
Kategória: Igehirdetések, Média anyagok | Hozzászólás most!

ÜNNEPI SZOLGÁLATOK RENDJE 2015. karácsonyán

„Mert megjelent az Isten üdvözítő kegyelme minden embernek, és arra nevel minket, hogy megtagadva a hitetlenséget és a világi kívánságokat, józanul, igazságosan, és kegyesen éljünk a világban, mivel várjuk a mi boldog reménységünket, a mi nagy Istenünk és üdvözítőnk, Jézus … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

0 Shares
Kategória: Hírek, Meghívók | Hozzászólás most!

Akiket el kell hallgattatni

„Mert sokan engedetlenek, fecsegők és ámítók, különösen a körülmetéltek között. Ezeket el kell hallgattatni, mert egész családokat feldúlnak azzal, hogy aljas nyereség kedvéért azt tanítják, amit nem volna szabad. Valaki közülük, saját prófétájuk mondta: „A krétaiak megrögzött hazudozók, gonosz vadállatok, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

0 Shares
Kategória: Igehirdetések, Média anyagok | Hozzászólás most!

Amit rendbe kell hozni…

„Azért hagytalak Krétán, hogy rendbe hozd az elintézetlenül maradt ügyeket, és presbitereket állíts szolgálatba városonként, ahogyan meghagytam neked: ha van olyan, aki feddhetetlen, egyfeleségű férfi, akinek gyermekei hívők, nem vádolhatók kicsapongással, és nem engedetlenek. A püspök ugyanis mint Isten sáfára … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

0 Shares
Kategória: Igehirdetések, Média anyagok | Hozzászólás most!