2015. október hónap bejegyzései

Megtérés

Barthos Gergely előadása a megtérésről (Csendesnap, 2015. október 18.) letöltés

0 Shares
Kategória: Előadások, Média anyagok | Hozzászólás most!

„Ezt a házat megtöltöm dicsőséggel!”

„A hetedik hónap huszonegyedik napján így szólt az Úr igéje Haggeus próféta által: Beszélj Zerubbábellel, Sealtíél fiával, Júda helytartójával és Jósua főpappal, Jócádák fiával meg a megmaradt néppel, és kérdezd meg tőlük: Van-e köztetek olyan, aki még látta ezt a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

0 Shares
Kategória: Igehirdetések, Média anyagok | Hozzászólás most!

„Én veletek vagyok!”

„Zerubbábel, Sealtíél fia és Jósua főpap, Jócádák fia meg az egész megmaradt nép hallgatott Istenének, az Úrnak a szavára, Haggeus próféta beszédére, amit általa üzent Istenük, az Úr; és az Úrtól való félelem fogta el a népet. Haggeus, az Úr … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

0 Shares
Kategória: Igehirdetések, Média anyagok | Hozzászólás most!

JÉZUS KRISZTUS AZ IGAZ VALLÁSRÓL

REFORMÁCIÓ HETE – Ünnepi szolgálatok 2015. október 26. – november 1. október  26.  – 18:00 Imaközösség – Bárka október  29.  – 18:00 Úrvacsora előkészítő szolgálat – Bárka •  vetített képes rövid történelmi visszatekintés. •  tanítás a Hegyi beszéd alapján (Mt 6,1-8) … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

0 Shares
Kategória: Hírek, Meghívók | Hozzászólás most!

Gondoljátok meg utaitokat!

„Dárius király uralkodásának második esztendejében, a hatodik hónap első napján így szólt az Úr igéje Haggeus próféta által Zerubbábelhez, Sealtíél fiához, Júda helytartójához és Jósua főpaphoz, Jócádák fiához: Így szól a Seregek Ura: Ez a nép azt mondja, hogy nem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

0 Shares
Kategória: Igehirdetések, Média anyagok | Hozzászólás most!

Hírmondó – 2015 ősz

[gview file=”http://pecelref.hu/wp-content/uploads/2015/10/hírmondó-2015-őszi-szám-a4.pdf”]

0 Shares
Kategória: Gyülekezeti újság, Média anyagok | Hozzászólás most!

Csendesnap

[gview file=”http://pecelref.hu/wp-content/uploads/2015/10/Csendesnap_2015_10_18.pdf”]

0 Shares
Kategória: Csendesnap, Hírek, Meghívók | Hozzászólás most!

Felnőtt konfirmáció!

„Aki tehát vallást tesz rólam az emberek előtt, arról majd én is vallást teszek mennyei Atyám előtt.” -Máté 10,32  Kedves testvérem, barátom!   A konfirmáció azt a bizonyságtételt jelenti, mellyel valaki megvallja hitét és elkötelezi magát Jézus Krisztus követésére, és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

0 Shares
Kategória: Hírek, Hitoktatás, Meghívók | Hozzászólás most!

Te tehát erősödj meg a kegyelemben (mert)…

„Te azért, fiam, erősödjél meg a kegyelemben, amely Krisztus Jézusban van. És amit tőlem hallottál sok tanú előtt, azokat add át megbízható embereknek, akik mások tanítására is alkalmasak lesznek. Vállald velem együtt a szenvedést, mint Krisztus Jézus jó katonája. Egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

0 Shares
Kategória: Igehirdetések, Média anyagok | Hozzászólás most!

Az efezusi levél célja

„Azért pedig, hogy ti is megtudjátok, mi van velem, és hogyan élek, mindent elmond nektek Tükhikosz, az Úrban szeretett testvér és hű diakónus, akit éppen azért küldtem hozzátok, hogy értesüljetek helyzetünkről, és megvigasztalja szíveteket. Békesség a testvéreknek és szeretet hittel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

0 Shares
Kategória: Igehirdetések, Média anyagok | Hozzászólás most!