2014. november hónap bejegyzései

Hanganyag: Evangélizációs sorozat 2014. november 27-30.

„Jézus ismét példázatokban beszélt hozzájuk: Hasonló a mennyek országa ahhoz a királyhoz, aki menyegzőt készített a fiának. Elküldte szolgáit, hogy hívják össze a meghívottakat a menyegzőre, de azok nem akartak elmenni. Ekkor újabb szolgákat küldött, akikhez így szólt: Mondjátok meg … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

0 Shares
Kategória: Igehirdetések, Média anyagok, Meghívók | Hozzászólás most!

Mondjatok igazat!

„Ezért tehát vessétek le a hazugságot, és mondjatok igazat, mindenki a felebarátjának, mivelhogy tagjai vagyunk egymásnak.” Ef 4,25 Elhangzott: 2014.11.23. 10 óra Igehirdető: Cs. Nagy János Igehely: Ef 4,25; letöltés

0 Shares
Kategória: Igehirdetések, Média anyagok | Hozzászólás most!

Vacsora meghívó!  – Evangélizációs sorozat 2014. november 27-30.

[gview file=”http://pecelref.hu/wp-content/uploads/2014/11/evangelizacio_2014_11_27-30.pdf”]

0 Shares
Kategória: Hírek, Meghívók | Hozzászólás most!

Le a régit, fel az újat!

„Mondom tehát és tanúsítom az Úr nevében, hogy többé nem élhettek úgy, ahogyan a pogányok élnek hiábavaló gondolkodásuk szerint. Az ő elméjükre sötétség borult, és elidegenedtek az Istennek tetsző élettől, mert megmaradtak tévelygésükben, és megkeményedett a szívük. Ezért erkölcsi érzékükben … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

0 Shares
Kategória: Igehirdetések, Média anyagok | Hozzászólás most!

Istentisztelet 2014. 10. 26.

„A kegyelem pedig mindegyikünknek Krisztus ajándékának mértéke szerint adatott. Ezért mondja az Írás: „Felment a magasságba, foglyokat vitt magával, ajándékot adott az embereknek.” Az pedig, hogy „felment”, mi mást jelent, mint azt, hogy le is szállt erre a földre. Aki … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

0 Shares
Kategória: Igehirdetések, Média anyagok | Hozzászólás most!

Jósiás páskája

„Jósiás páskát is tartott az ÚR tiszteletére Jeruzsálemben, és levágták a páskabárányt az első hónap tizennegyedik napján. Szolgálatba állította a papokat, és buzdította őket az ÚR háza szolgálatára. A lévitáknak pedig, akik egész Izráel tanítói voltak, és az ÚRnak voltak … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

0 Shares
Kategória: Igehirdetések, Média anyagok | Hozzászólás most!