2014. július hónap bejegyzései

Charles Dobbie igeszolgálata

„Szombat elmúltával, a hét első napjának hajnalán, elment a magdalai Mária és a másik Mária, hogy megnézzék a sírt. És íme, nagy földrengés volt, az ÚR angyala leszállt a mennyből, odament, elhengerítette a követ, és leült rá. Tekintete olyan volt, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

0 Shares
Kategória: Igehirdetések, Média anyagok | Hozzászólás most!

Meghajtom térdemet

„Ezért meghajtom térdemet az Atya előtt, akiről nevét kapja minden nemzetség mennyen és földön: adja meg nektek dicsőségének gazdagsága szerint, hogy hatalmasan megerősödjék bennetek a belső ember az ő Lelke által, hogy a Krisztus lakjék szívetekben a hit által, a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

0 Shares
Kategória: Igehirdetések, Média anyagok | Hozzászólás most!

Isten hűsége

„Szeret az ÚR, azért nincs még végünk, mert nem fogyott el irgalma: minden reggel megújul. Nagy a te hűséged!” Jeremiás Siralmai 3,22-23 [peckplayer id=”2″ sound=”http://pecelref.hu/wp-content/uploads/2014/07/2014_07_13__10h.mp3″] Elhangzott: 2014.07.13. 10 óra Igehirdető: Tariska Zoltán Igehely: Jeremiás Siralmai 3,22-23; letöltés

0 Shares
Kategória: Igehirdetések | Hozzászólás most!

A titok szolgálatában

„Ezért vagyok én, Pál, a Krisztus Jézus foglya értetek, a pogányokért. Ha ugyan hallottatok az Isten kegyelme megbízásáról, amelyet nekem adott a ti javatokra, amikor kijelentésével ismertette meg velem a titkot, ahogy előbb röviden megírtam. Ha elolvassátok, megtudhatjátok belőle, hogyan … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

0 Shares
Kategória: Igehirdetések, Média anyagok | Hozzászólás most!